Indlæser...

DFIF 75år’s jubilæum

Af: Webmaster 0
20.01.2021

Vi har dyrket sammenholdet i 75 år

Hos Dansk Firmaidrætsforbund kæmper vi for at sætte Danmark i bevægelse både på arbejdspladsen og i vores lokale firmaidrætsforeninger. Vi dyrker sammenholdet gennem motion og bevægelse, og det har vi nu gjort i 75 år. 2021 bliver hele vejen igennem et farverigt og festligt år, hvor vi vil fejre vores store milepæl, 75-års jubilæum, med alle jer derude!

Firmaidrætten har været på en lang og spændende rejse siden stiftelsen den 20. januar 1946. Fra at være et forbund med få foreninger og klubber er det gået hurtigt fremad. I skrivende stund tæller vi 82 lokale firmaidrætsforeninger, der tilbyder en bred vifte af idrætsaktiviteter til både medlemmer, arbejdspladser og ungdomsuddannelser. Det inkluderer alt fra klassiske breddeidrætsaktiviteter til nye innovative eventpåfund, og vi arbejder hele tiden på at afprøve nye sjove koncepter, så vi kan tilbyde jer magisk kollegamotion og et sjovere Danmark i bevægelse både nu i jubilæumsåret og mange, mange år frem.

2021 skal være et festår for hele Danmark, fra de stærke frivillige foreningskræfter, kolleger og chefer på arbejdspladserne til de passionerede ildsjæle. Derfor har vi spækket jubilæumsåret med en masse gaver til jer i form af fede events, I kan tage del i. I kan finde alle de spændende aktiviteter, jubilæumsåret byder på lige her.

Vi glæder os til at fejre vores 75-års jubilæum sammen med jer!

#DyrkSammenholdet

Læs jubilæums kataloget her