Indlæser...

Firmaidræt OPEN 2018

Af: Webmaster 0
04.02.2018

Firmaidræt Open i Aarhus

1.-3. Juni 2018

Det er idræt. Det er samvær med kolleger, venner og familie. Det er fest. Det er Firmaidræt Open – og du er inviteret!

Tag kolleger, venner eller familie med til nogle aktive dage i Aarhus. Alle over 15 år kan være med, og der er idræt til enhver smag! Både til dig, der er vild med fart over feltet og sved på panden, og til dig, der holder af idræt, der kræver en rolig hånd og et koncentreret sind.

Kom med – og oplev en weekend fyldt med idræt, fællesskab, hygge og fest.

NYHED! Tilmeld dig tidligt, og spar mindst 20 %!

Som noget helt nyt i år har vi indført Early Bird-priser. Det betyder, at hvis du tilmelder dig inden den 1. marts 2018, så sparer du mellem 20-25% på din aktivitetsdeltagelse. Så vent ikke for længe med at tilmelde dig og dine kolleger til årets sjoveste firmaweekend  der er penge at spare, især  hvis I er en stor flok, der pakker rygsækken til en fed weekend sammen.

Den store – og den hyggelige – aftenfest

Lørdag aften kan du se frem til at mødes med de andre stævnedeltagere på tværs af alle idrætter til et brag af en aftenfest til ”Den store aftenfest”. Her sætter DJ’en og livebandet lyd på festen, og der er garanti for lækker mad og gang i dansegulvet.

Er du til lidt mere afdæmpet musik? Så tilmeld dig ”Nabofesten”. Prisen og menuen er den samme som til ”Den store aftenfest”, men vi har skruet lidt ned for lydniveauet og op for hyggen.

Se mere om Firmaidræt OPEN her..